شش خوب روشها برای استفاده رژیم فستینگ
شش خوب روشها برای استفاده رژیم فستینگ
Blog Article
اگر شما هم درباره رژیم فستینگ کنجکاو هستید و فکر میکنید با کمک این رژیم میتوانید به وزن دلخواه و تناسب اندام برسید اما نمیدانید از چه طریقی میتوانید درباره آن اطلاعات کسب کنید تا آخر این مقاله با ما همراه باشید، در اینجا علاوه بر بررسی رژیم فستینگ یک نمونه رژیم فستینگ رایگان نیز برای شما قرار داده ایم تا بهتر بتوانید برای شروع تصمیم بگیرید. در ادامه با ما همراه باشید تا برنامه یک روز از رژیم فستینگ با روش 16:8 را بررسی کنیم. شاید برای شماهم سوال باشد که" هرم غذایی رژیم فستینگ یا همان روزهداری با هرم استاندارد چه تفاوتی دارد؟" در پاسخ به این سوال باید بگوییم هیچ تفاوتی بین این دو وجود ندارد. شاید عجیب به نظر برسد اما احساس گرسنگی در طول روزه داری مهم ترین عارضه رژیم فستینگ به شمار میرود، در واقع افرادی که به تازگی شروع به روزهداری میکنند گرسنگی زیادی حس میکنند اما نشان داده شده در صورت تکرار و گذشت زمان این احساس کمتر میشود. • روش 5:2 : در این نوع هم شما دو روز غیر متوالی در هفته را انتخاب میکنید به عنوان مثال دوشنبه و پنج شنبه و سپس در این روزها کالری دریافتی خود را به میزان 600 تا 800 کالری در روز کاهش میدهید اما در روزهای دیگر هفته به مقدار مورد نیاز غذا مصرف میکنید.
در رژیم فستینگ چه بخوریم,
در این روش، شما می توانید مدت زمانی محدودی را انتخاب کنید که در آن مصرف غذا را محدود کنید، مانند روزهای معینی در هفته. • روش Eat-Stop-Eat : در این روش شما دو روز در هفته را با فاصله از هم انتخاب میکنید و در این روزها به مدت 24 ساعت غذا نمیخورید مثلا در فاصله بین وعده شام امروز تا شام فردا. مثلا ابتدا برای شروع با خرما و یا مقداری نان و پنیر شروع کنید. مشکلات گوارشی مانند حالت تهوع، یبوست، اسهال و نفخ عوارضی هستند که ممکن است در طول این رژیم دیده شود؛ ممکن است مصرف کمتر آب در طول رژیم فستینگ و کاهش دریافت غذایی دلیلی برای بروز یبوست در این رژیم باشد بنابراین باید در محدوده زمانی گرسنگی خود به مقداری که میتوانید آب مصرف کنید و در زمانهایی که میتوانید غذا بخورید مصرف آب و سبزیجات خود را افزایش دهید تا مشکل یبوست در رژیم فستینگ چه بخوریم, شما برطرف شود. همچنین در مطالعه¬ای دیگر مشخص شد که روزه داری متناوب با کاهش عوامل مرتبط با دیابت مثل افزایش حساسیت به انسولین ارتباط مستقیمی دارد. رژیم فستینگ یا روزه داری متناوب ممکن است باعث بهبود سطح هورمون انسولین و گلوکز در خون شود، هورمون انسولین در واقع کلید ورود گلوکز به درون سلولهاست و در افراد دیابتی پاسخ دهی به انسولین طبیعی نیست و گلوکز نمیتواند به سلول وارد شود برای همین در خون میماند و قند خون را بالا میبرد.
در مطالعهای در سال 2014 نشان داده شد که رژیم روزه داری متناوب میتواند سطح گلوکز و هورمون انسولین موجود در خون را کاهش دهد. درمان مقاومت به انسولین: IF مقاومت به انسولین، سطح قند خون و میزان انسولین ناشتا را کاهش میدهد و از ابتلا به دیابت نوع ۲ پیشگیری میکند. در موریتانی با اینکه دولت ادعا میکند بردهداری در سال ۱۹۶۰ از بین رفته اما گزارشهای دیدهبان حقوق بشر خلاف این را نشان میدهد. در هرم غذایی استاندارد کف هرم که بیشترین درصد را به خود اختصاص میدهد مخصوص گروه نان و غلات خصوصا از نوع تصفیه نشده و سبوس دار است و در طبقات بعدی به ترتیب از پایین به بالا؛ میوهها و سبزیجات، گوشت و لبنیات، چربی و قندهای ساده قرار میگیرند. در واقع اصلا هرم غذایی رژیم فستینگ به صورت اختصاصی نیست و از همان هرم غذایی استاندارد برای این رژیم فستینگ استفاده میشود. در لیست مواد غذایی مجاز در رژیم فستینگ قرار میگیرند. This post has been g enerated with GSA Content Generator D em ov er sion.
رژیم فستینگ چند کیلو کم میکند
که در ادامه رژیم فستینگ دکتر شبیر برخی از آنها اشاره شده است. مطالعات نشان دادهاند رژیم کتوژنیک میتواند تاثیر مثبتی در زمینه کاهش تریگلیسرید و کلسترول داشته باشد، بنابراین میتواند گزینه خوبی برای کاهش ریسک ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی باشد و همچنین کمک میکند به اصلاح پروفایلهای لیپیدی خون و از افزایش آنها جلوگیری میکند. برای تصمیم گیری درباره اینکه آیا این رژیم میتواند اثر مثبتی در زمینه افزایش عملکرد مغز انسان داشته باشد نیاز به مطالعات زیادی در این زمینه و بر روی انسان است. البته برخی تحقیقات که بر روی موش ها انجام شدند نتایج متفاوتی داشتند و فاکتورهایی مانند چربی شکمی، تحلیل بافت عضلانی و مقاومت به انسولین در بدن این موشها دیده شد که این موارد باعث افزایش ریسک دیابت نوع دو میشوند، این موش ها به مدت سه ماه تحت رژیم روزه داری متناوب بودند. مطالعات و تحقیقاتی که روی موشها انجام شده است نشان دادهاند که رژیم روزه داری متناوب میتواند التهاب مغز را که با بیماریهای عصبی در ارتباط است کاهش دهد. رژيم فستینگ یا روزه داری به معنی پرهیز از مصرف غذا یا انواع خاصی از غذا برای مدت معین است. • روش 16:8 : در این روش شما یک وعده غذایی را حذف و به مدت هشت ساعت مجاز به مصرف مواد غذایی هستید، میتوانید ساعت ۱۴ تا 22 را برای مصرف وعدههای خود انتخاب کنید و سپس تا ساعت ۱۴ روز بعد در حالت روزهداری (البته همراه با مصرف آب و مایعات فاقد کالری) باشید.
زمانبندی رژیم فستینگ
This has been g enerated by GSA Content Gen erator Demover sion.
Report this page